Intranet-sites

Van zodra Uw bedrijf groeit, heb U meer nood aan software die U beter doet samenwerken.  Dit kan onder de vorm van e-mail, web-based toepassingen, de zogenaamde ‘collaboration’ softwares, enz… De meeste van deze oplossingen zijn ofwel verschrikkelijk duur, ofwel zijn de kosten verborgen en blijken ze duur te zijn bij de implmentatie.

We hebben verschillende bedrijven begeleid in het ontwikkelen van intranet-oplossingen die zowel beheersbaar blijven in prijs en toch ruime samenwerkingsmogelijkheden hebben.  We bieden deze nu aan in 2 modellen: in-house en hosted.

Dit wil zeggen, op eigen servers in je eigen bedrijf, of op servers die door ons beheerd worden.

Hierbij enkele scherm-afbeeldingen:

Deze oplossingen hebben verschillende modules, naar gelang de nood van het bedrijf.  Hierbij nog enkele voorbeelden:

Geplaatst in websites en getagd met , .